Tekočine za leče

Za mehke leče

Opty free pure moist, 300 ml

Opti – free večnamenska dezinfekcijska raztopina vsebuje vlažilni matriks HydraGlide, ki nudi 16 urno vlažnost leč in celodnevno udobje.

Bikompatibilna dvojnadezinfekcija: močnejša dezinfekcijska formula je učinkovita proti bakterijam, glivicam in Acanthamoeba, ki lahko povzročijo očesne okužbe.

  • Nudi 16 urno vlažnost
  • Dnevno odstranjuje maščobe in beljakovine za jasen vid
  • Učinkovito in vendar nežno uničuje mikrobe

Biotrue B&L, 300 ml

Biotrue Bausch+Lomb večnamenska raztopina za nego, čiščenje, odstranjevanje beljakovinskih oblog, dezinfekcijo, izpiranje, shranjevanje Če nosite kontaktne leče, so lahko vaše oči zelo obremenjene. V svetu, v katerem ljudje vse manj spijo in vse več uporabljajo računalnike, je vašim očem vse težjezagotoviti udobje in vlažnost, zlasti, če nosite kontaktne leče. Z raztopino Biotrue je nošenje leč udobnejše, saj je njeno delovanje podobno delovanju oči. Raztopina Biotrue ima enako pH- vrednost kot zdrave solzein sredstvo za vlaženje, ki je prisotno v očeh.

Renu MultiPlus B&L, 360 ml

Renu MultiPlus B&L večnamenska raztopina. Čisti, dezinficira, izplakuje.

Shranjuje in vlaži vse mehke kontaktne leče, vključno z lečami iz silikonskega hidrogela.

Solocare aqua, 360 ml

Večnamenska tekočina za mehke kontaktne leče.

Enosteklična večnamenska / dezinfekcijska raztopina za čiščenje, izpiranje, dezinfekcijo, shranjevanje, odstranjevanje proteinov in vlaženje vseh tipov mehkih kontaktnih leč.

Aosept plus with HydraGlyde, 360 ml

Večnamenska tekočina za mehke kontaktne leče.

Enosteklična večnamenska / dezinfekcijska raztopina za čiščenje, izpiranje, dezinfekcijo, shranjevanje, odstranjevanje proteinov in vlaženje vseh tipov mehkih kontaktnih leč.

Contact Zeiss, 100 ml

Contact Zeiss je »all in one advance« univerzalno sredstvo za nego mehkih kontaktnih leč.

Za poltrde leče

Menicare plus, 250 ml

MeniCare Plus za vse poltrde oziroma trde zračno prepustne kontaktne leče.

MeniCare Plusje večnamenska raztopina za čiščenje, razkuževanje – namakanje, spiranje in lubrificiranje. Namenjena je vsakodnevni uporabi.

I Clean

‘i-clean!’ je izredno kvalitetna čistilna tekočina, ki se uporablja za dodatno čiščenje vseh tipov mehkih, trdih in poltrdih kontaktnih leč. Učinkovito odstrani obloge, ki se sčasoma prilepijo na kontaktne leče. Kontaktne leče očiščene z ‘i-clean!’ tekočino bodo ostale čiste tudi dlje časa in zaradi tega tudi dalj časa udobne.