Povpraševanje

O podjetju

Prednosti

Optika Keber je moderna in tehnološko odlično opremljena optika. Petindvajsetletne izkušnje, najsodobnejši aparati in veliko znanja so zagotovilo za najvišji nivo opravljene storitve in zadovoljne stranke.

Vsak posameznik je obravnavan individualno vse od pregleda do izbire najprimernejšega pripomočka.

Optika Keber ponuja širok izbor dioptrijskih in sončnih okvirjev renomiranih in uveljavljenih svetovnih blagovnih znamk, kontaktne leče ter tekočine za vzdrževanje leč.

V okulistični ambulanti lahko opravite pregled vida za očala in kontaktne leče ter merjenje očesnega pritiska. Optika Keber ima sklenjeno pogodbo s koncesionarjem Bolnišnico Brežice, preglede opravlja spec. oftalmolog Krešimir Macan, dr. med.

Optika Keber, Brežice

Kdo smo?

Lastnik Damjan se je za optika izšolal v srednji tehnični šoli v Celju . Prva praktična znanja ročne izdelave očal je pridobil pri klasičnem mojstru optike, kjer se je izuril v ročnem izdelovanju očal. To je danes redkost. Izobrazil se je v zelo kvalitetnega in natančnega optika.

Po opravljeni praksi in pripravništvu je svojo poklicno pot nadaljeval v optiki v Žalcu, kjer so takrat potrebovali očalnega mojstra. V Žalcu je delal 10 let, nato pa se odločil za združitev z družino v Brežicah in leta 2002 odprl svojo optiko v Brežicah.

Zgodovina

Optika Keber je začela z delovanjem leta 2002. Sprva na 70m2 površine, na katerih sta delovali optika in očesna ambulanta. Po desetih letih se je pokazala potreba po večjih prostorih, zato smo leta 2014 razširili, obnovili ter moderno opremili tako optiko kot tudi ambulanto. Sedaj delujeta vsaka v svojem prostoru, kar omogoča stranki kvalitetno in prijetnejšo obravnavo.